Elafonissi (kan bestilles hjemmefra)

En heldagsudflugt med bus til Elafonissi, Grækenlands måske smukkeste strand - et sandt paradis på Kretas sydvestlige spids. Entréer, måltider og drikkevarer indgår ikke.

Et paradis på Kretas sydvestlige spids med hvidt sand, glimtende rosa strandkant og et glitrende turkisblåt hav. Den lokkende lagune med sit krystalklare vand indbyder til sol, badning, afslapning og snorkling. Vejen hertil går gennem et storslået landskab langs Lefka Oris imponerende bjergvægge. Vi passerer små byer og sletter med olivenlunde og vin-, appelsin og citronplantager. Der bliver et kort stop i byen Elos, hvor man kan købe mad og drikke. Derefter fortsætter vi langs snoede veje gennem dybe grønne dale for til sidst at ankomme til den myteomspundne Elafonissi. Farvekontrasten mellem den rosaskinnende sandstrand og det turkisblå hav gør dette til en af Kretas absolut smukkeste strande. Ud for den lavvandede lagune ligger der en lille ø, som er bundet sammen med stranden via et koralrev, man kan vade til. Her bliver vi hele dagen for bare at slappe af og nyde solen, det kølige hav, grave tæerne ned i det hvide, bløde sand og bare være til... Halvvejs hjemad stopper ved en smuk kløft, hvor det er muligt at drikke en kop kaffe, mens vi nyder udsigten.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Indgår ikke. Entré: Ingen entréer indgår. Husk at medbringe: En flaske vand, badetøj, håndklæde, solhat/kasket og solcreme. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 7.30-17.30. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Påklædning: Let og bekvemt tøj samt badetøj.

Voksen, pris ca. 40
Børn, pris ca. 18
Valuta EUR