Jeepsafari på White Mountain (kan bestilles hjemmefra)

Velkommen med på en heldagstur op i Kretas "hvide bjerge", hvor du kan opleve den storslåede natur og samtidig få et indblik i øens kultur og historie. Frokost og drikkevarer indgår.

Så kører vi op i White Mountains gennem byen Meskla, som ligger i skyggen af platantræerne ved siden af floden Keritis. Vel fremme i Meskla venter en kop kaffe - og hvad med et glas friskpresset juice? Vi fortsætter op mod hyrdehytten Mitato for at nyde den storslåede udsigt over det nordlige Kreta. Her er vi kommet til rutens højeste punkt i 1.350 meters højde. Hvis vi er heldige, får vi undervejs både ørne og vilde geder at se. Vi begynder så småt at begive os ned ad bjerget og kommer frem til byen Therisso, hvor vi bliver budt velkommen af ejeren af en traditionel taverna med god mad, vin og varm, kretensisk gæstfrihed. De lokale guider deler byens spændende historie med os, inden vi kører ned og gør holdt ved Therissos historisk vigtige bjergpas, som i flere århundreder har beskyttet området mod indtrængen udefra.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Frokosten med lokal vin og vand samt kaffe eller juice ved kaffestoppet indgår. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 8-16. Udflugtsledelse: Engelsktalende guider og chauffører (du sidder ikke selv bag rattet i jeepen). Påklædning: Tøj, som kan tåle at blive støvet. Husk at medbringe: En flaske med vand, lommepenge, solcreme, kamera, solhat/kasket og solbriller. Øvrigt: Denne udflugt anbefales ikke til gæster, som har tendens til køresyge eller svimmelhed, eller som har det dårligt med ujævne veje. Minimumsalderen er 8 år.

Voksen, pris ca. 75
Børn, pris ca. 48
Valuta EUR