Souda Pirate Cruise (kan bestilles hjemmefra)

Tag med på en herlig heldagsudflugt, hvor du kan sole og bade i den berømte Soudabugt. Bugten er en af Europas største og er over 270 meter dyb. Mad og drikke indgår ikke.

Dagen står i piraternes tegn. Vi bliver hentet i bus og kørt til havnen i Souda, hvor turen begynder. Vi sejler forbi Apterafæstningen og fortsætter til vores første stop, hvor vi kaster anker for at bade. Hvis du hellere vil ligge på soldækket og nyde livet, er det naturligvis også muligt. Herefter fortsætter turen mod den lille rolige by Marathi. Her får vi lejlighed til at spadsere rundt på egen hånd i den hyggelige by eller sole og bade på stranden. På stranden kan du købe frokost, hvis du har lyst til det, f.eks. kød, pommes frites og salat. Der er også mere børnevenlige alternativer som pizza, pasta og sandwich. På hjemturen sejler vi forbi NATO-basen. Her får vi mulighed for at se nogle af de store militærskibe, som plejer at ligge i havnen. Imens kan du nyde en drink eller sodavand, som kan købes i baren på båden.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Der indgår ingen måltider, kan købes ombord og på stranden. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 10-17 Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide Husk at medbringe: Badetøj og håndklæde. Afslappet påklædning - gerne i piratstil.

Voksen, pris ca. 44
Børn, pris ca. 15
Valuta EUR