Excursions Finland

 • Samarian rotko - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Samarian rotko - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Kuuluisa 18 kilometriä pitkä Samarian rotko on pakko kävellä päästä päähän! Mielenkiintoinen vaellus kauniissa ympäristössä. Ruoka ja juomat sekä sisäänpääsy Samariarotkoon ja laivamatka Agia Roumelista eivät sisälly retken hintaan.

 • Elafonissi - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Elafonissi - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Kreetan paratiisi sijaitsee saaren lounaisosassa. Kokopäiväretki bussilla Elafonissin rannalle, joka on yksi Kreikan kauneimmista. Sisäänpääsymaksut, ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan.

 • Gramvoussa & Balos "The Blue Lagoon"

  Gramvoussa & Balos "The Blue Lagoon"

  Vierailemme Gramvoussan saarella ja Balos-laguunin ihanalla rannalla, jossa on turkoosinsinistä vettä! Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

 • Boat trip daily - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Boat trip daily - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Lähde mukaan upealle veneretkelle, joka säilyy mielessäsi pitkään. Saat nauttia auringosta, uimisesta ja snoklaamisesta Theodoroun saaren edustalla. Paikalliset juomat veneessä sisältyvät hintaan. Edestakaiset kuljetukset satamaan lisämaksusta.

 • Loutraki – SUP & Snorkeling - Voidaan varata ennen matkaa

  Loutraki – SUP & Snorkeling - Voidaan varata ennen matkaa

  Lähde mukaan Loutraki-lahdelle ihanalle retkelle melontalaudalla. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.

 • Knossos

  Knossos

  Lähde kokopäiväretkelle kuuluisaan Knossoksen palatsiin, jonka aikoinaan uskottiin olevan vain pelkkää kreikkalaista mytologiaa. Ateriat, juomat ja sisäänpääsymaksu Knossokseen ei sisälly hintaan.

 • Jeepsafari - White Mountain - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Jeepsafari - White Mountain - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Tervetuloa kokopäiväretkelle Kreetan "Valkoisele Vuorelle", jossa saaren ainutlaatuinen kulttuuri ja historia yhdistyvät. Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.

 • Spinalonga

  Spinalonga

  Koko päivä aurinkoa, uimista ja historiaa! Spinalongan saarella sijaitsi aikoinaan Euroopan viimeinen spitaalisten siirtokunta. BBQ-lounas sisältyy hintaan. Sisäänpääsymaksu ei sisälly hintaan (henkilöllisuustodistus mukaan alennuksen saamiseksi).

 • Jeeppisafari ja kreetalaisia makuja - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Jeeppisafari ja kreetalaisia makuja - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Lähde mukaan jeeppisafarille, jossa opit lisää oliiveista sekä kreetalaisesta ruuasta. Lounas ja ruokajuomat sisältyvät hintaan.

 • Kreetalaisia makuja - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Kreetalaisia makuja - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Lähde mukaan bussilla puolipäiväretkelle tutustumaan Kreetan upeisiin maisemiin ja kulttuuriin! Kuulemme myös kreikkalaisten erikoisuuksien, kuten oliiviöljyn ja viinin tuotannosta. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

 • Jeeppisafari - auringonlasku - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Jeeppisafari - auringonlasku - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Aurinko nousee idästä ja värjää taivaan kultaisiin sävyihin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että aurinko laskee länteen, joten voit nyt nauttia upeasta auringonlaskusta saaren länsipuolella. Viininmaistelu ja pientä syötävää sisältyy hintaan.