Elafonissi - Voidaan varata jo ennen matkaa

Kreetan paratiisi sijaitsee saaren lounaisosassa. Kokopäiväretki bussilla Elafonissin rannalle, joka on yksi Kreikan kauneimmista. Sisäänpääsymaksut, ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan.

Houkutteleva laguuni ja kristallinkirkas vesi - upea paikka nauttia rannasta, uimisesta, rentoutumisesta ja snorklaamisesta. Samalla kun ajelemme pitkin kiemuraisia teitä kohti määränpäätämme, voimme ihailla kauniita maisemia. Suuntaamme kohti etelärannikkoa ja samalla näemme Lefka Orin kaunista, vuoristoista luontoa. Ajelemme läpi pikkukylien ja oliivilehtojen, viini-, appelsiini- ja sitruunaviljelmien. Matkalla pysähdymme Eloksen kylässä, jossa voit ostaa juomista ja syötävää. Matka jatkuu pitkin kiemuraisia teitä ja läpi syvien vehreiden laaksojen. Lopulta saavumme satumaiselle Elafonissin rannalle. Rantahiekka kimaltelee roosanvärisenä, ja sen kontrasti turkoosin meren kanssa on todella kaunis näky. Elafonissi on ehdottomasti yksi Kreetan kauneimmista rannoista. Rannan edustalla oleva saari on yhteydessä Elafonissin rantaan koralliriutan ansiosta. Halutessasi voit myös kahlata saarelle. Vietämme päivän rannalla. Voit ottaa aurinkoa, upottaa varpaasi valkoiseen, pehmeään hiekkaan, uida, rentoutua ja nauttia olostasi paratiisissa. Paluumatkan puolivälissä pysähdymme vielä ihailemaan kauniita näköaloja kauniin rotkon reunalla ja halutessasi sinulla on mahdollisuus myös nauttia vaikka kupillinen kahvia.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ateriat ja juomat: Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan Sisäänpääsymaksu: Sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan Hyvä ottaa mukaan: Vesipullo, päähine, aurinkovoide, rantapyyhe ja uimavarusteet Retken kesto: Koko päivä, n. klo 07.30-17.30 Opastus: Skandinaavinen opastus Pukeutuminen: Kevyet ja mukavat vaatteet päälle ja uimapuku mukaan

Aikuiset n. 40
Lapset n. 18
Valuutta EUR