Gramvoussa & Balos "The Blue Lagoon"

Vierailemme Gramvoussan saarella ja Balos-laguunin ihanalla rannalla, jossa on turkoosinsinistä vettä! Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Lähdemme matkaan veneellä Kissamosin satamasta kohti upeaa rantaa, joka sijaitsee Imeri Gramvoussan saarella. Luonto on muovannut upeat maisemat tuhansien vuosien saatossa. Perillä rantaudumme, ja meillä on mahdollisuus lähteä patikoimaan ylös venetsialaiselle linnoitukselle, joka on yksi Kreetan kolmesta parhaiten säilyneistä. 1800-luvun lopulla saarta asuttivat merirosvot. Näköalat täältä ovat huikeat. Meille jää aikaa myös uida ja nauttia auringosta. Sen jälkeen jatkamme matkaamme veneellä kohti Baloun turkoosinsinistä laguunia Meri, vuoret ja laguunin kristallinkirkas vesi säilyvät muistoissa pitkään! Veneellä voit ostaa lounasta, juotavaa ja jäätelöä, sieltä on myös mahdollisuus vuokrata aurinkovarjoja.

Ateriat ja juomat: Eivät sisälly hintaan. Lounasta, juomia ja jäätelöä voi ostaa veneeltä. Sisäänpääsymaksut: Sisäänpääsymaksu Gramvoussan linnoitukseen ei sisälly hintaan, maksetaan oppaalle bussissa. 1 euro/henkilö. Hyvä ottaa mukaan: Jalkaan kannattaa laittaa kunnon kengät. Uimavarusteet ja vesipullo. Retken kesto: Koko päivä, n. klo 08.30-18.00 Opastus: Skandinaavinen opastus Pukeutuminen: Päälle kevyet ja mukavat vaatteet

Aikuiset n. 46
Lapset n. 18
Valuutta EUR