Boat trip daily - Voidaan varata jo ennen matkaa

Lähde mukaan upealle veneretkelle, joka säilyy mielessäsi pitkään. Saat nauttia auringosta, uimisesta ja snoklaamisesta Theodoroun saaren edustalla. Paikalliset juomat veneessä sisältyvät hintaan. Edestakaiset kuljetukset satamaan lisämaksusta.

Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä upealle veneretkelle, joka tulee varmasti säilymään mielessäsi pitkään. Saat nauttia auringosta, uimisesta ja snoklaamisesta Theodoroun saaren edustalla. Paikalliset juomat veneessä sisältyvät hintaan. Edestakaiset kuljetukset satamaan lisämaksusta. "Boat trip daily" lähtee Plataniaksen satamasta joka päivä ja suuntaa kohti Theodoroun saarta. Perillä vene kiertää saaren ympäri ja toivottavasti saamme nähdä myös saaren ainoat asukkaat – kri-kri-vuohet. Kri-kri-vuohia on täällä vain kolmella saarella. Saari on luonnonsuojelualuetta ja maihin saa mennä vain yhtenä päivänä vuodessa, nimittäin 8. kesäkuuta. Saaren edustalla saa kuitenkin uida ja snorklata – mikä onkin tämän retken pääteema. Laivan kapteeni ja hänen miehistönsä nostavat merestä mitä ihmeellisimpiä otuksia, joita he myös ylpeänä esittelevät kaikille halukkaille. Meren pohjassa lojuu myös kuuluisat lentokoneen hylyt, joka syöksyivät mereen toisen maailman sodan aikaan vuosina 1941–1944. Halutessasi voit myös snorklata hylkyjen yläpuolella.

Ateriat ja juomat: Veneellä on tarjolla paikallisia juomia. Kesto: Puolipäiväretki, kaksi retkeä päivässä, toinen n. klo 13.00–16.00 ja toinen n. klo 17.00–auringonlaskuun. Opastus: Englanninkielinen opastus. Hyvä ottaa mukaan: Uimavarusteet ja pyyhe sekä käteistä rahaa ja vaihtovaatteet. Snorkkelin, maskin ja uimaräpylät voit lainata veneeltä. Muuta: Retki alkaa Plataniaksen satamasta. Edestakaiset kuljetukset hotellin ja sataman välillä eivät sisälly hintaan, ja kätevimmin pääset satamaan paikallisbussilla. Sää- ja tuuliolosuhteiden vuoksi retken reitti Theodoroun saarelle ja takaisin päätetään vasta samana päivänä.

Aikuiset n. 24
Lapset n. 14
Valuutta EUR