Jeepsafari - White Mountain - Voidaan varata jo ennen matkaa

Tervetuloa kokopäiväretkelle Kreetan "Valkoisele Vuorelle", jossa saaren ainutlaatuinen kulttuuri ja historia yhdistyvät. Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.

Ajamme ylös White Mountain -vuorelle ja Mesklan kylään, joka lepää plataanipuiden varjossa Keritis-joen varrella. Mesklassa on mahdollisuus nauttia kupillinen kahvia tai vaikkapa tuorepuristettua mehua. Jatkamme yhä ylöspäin kohti paimenen majaa "Mitatoa", jossa voimme nauttia upeista näköaloista yli Pohjois-Kreetan. Olemme saavuttaneet retken korkeimman kohdan, joka sijaitsee 1350 metriä merenpinnan yläpuolella. Jos meillä on onnea, saatamme nähdä kotkia ja villejä vuohia matkan varrella. Laskeuduttuamme vuorelta alaspäin, saavumme Therisson kylään, jossa omistaja toivottaa meidät tervetulleeksi perinteiseen tavernaan. Saamme nauttia hyvästä ruuasta, viinistä ja lämpimästä kreetalaisesta vieraanvaraisuudesta. Paikallisoppaat kertovat meille kylän jännittävästä historiasta, ennen kuin on aika jatkaa matkaa. Teemme vielä matkan varrella lyhyen pysähdyksen ja saamme kokea kuinka Therissos on ollut kreetalaisille historiallisesti merkittävä vuoristo. Vuoristo on vuosisatojen ajan suojellut alueen asukkailta tunkeutujilta.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juoma: Lounas, paikallinen viini ja vesi sekä kahvitauon aikana kahvi tai mehu sisältyy hintaan. Kesto: Kokopäiväretki, n. klo 08.00-16.00. Opastus: Englanninkielinen paikallisopas ja kuski (et saa itse ajaa jeeppiä). Vaatetus: Mukavat vaatteet, jotka saattavat pölyyntyä päivän aikana. Hyvä ottaa mukaan: Vettä, rahaa, aurinkovoide, kamera, hattu ja aurinkolasit. Muuta: Emme suosittele retkeä vieraille, jotka kärsivät matkapahoinvoinnista ja huimauksesta tai huonokuntoisista teistä. Alaikäraja on 8 vuotta.

Aikuiset n. 75
Lapset n. 48
Valuutta EUR