Jeeppisafari ja kreetalaisia makuja - Voidaan varata jo ennen matkaa

Lähde mukaan jeeppisafarille, jossa opit lisää oliiveista sekä kreetalaisesta ruuasta. Lounas ja ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Aloitamme safarin vierailemalla oliivi- ja viinipuristamossa, ja saamme näin osallistua kreetalaisten pitkän iän salaisuuteen. Pysähdymme myös useita tuhansia vuosia vanhojen oliivipuiden luona sekä oliivien historiasta kertovassa näyttelyssä. Kun olemme keränneet ruokahalua, suuntaamme pieneen kylätavernaan, jossa saamme kreetalaisen keittiön makuja: paljon ruokaa, viiniä ja aitoa kreetalaista vieraanvaraisuutta.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juoma: Lounas, paikallinen viini ja vesi sisältyy. Hyvä ottaa mukaan: Vettä, rahaa, aurinkorasva, kamera, hattu ja aurinkolasit. Kesto: Kokopäiväretki, n. klo 08.00-16.00. Vaatetus: Mukavat vaatteet, jotka saattavat pölyyntyä päivän aikana. Opastus: Englanninkielinen paikallisopas ja kuski (et saa itse ajaa jeeppiä). Muuta: Emme suosittele retkeä vieraille, jotka kärsivät matkapahoinvoinnista tai huimauksesta. Alaikäraja on 8 vuotta.

Aikuiset n. 75
Lapset n. 48
Valuutta EUR