Souda Pirate Cruise - Voidaan varata jo ennen matkaa

Lähde mukaan tälle mukavalle kokopäiväretkelle nauttimaan auringosta ja uimisesta kuuluisalla Soudanlahdella. Lahti on Euroopan suurin ja sen syvyys on yli 270 metriä. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Päivä vietetään merirosvotunnelmissa. Bussi tulee noutamaan retkelle lähtijät ja kuljettaa heidät Soudan satamaan, josta varsinainen retki alkaa. Ajelemme ohi Apteran linnoituksen ja jatkamme matkaa ensimmäiselle pysähdyspaikalle, jossa ankkuri heitetään veteen. Nyt sinulla on mahdollisuus käydä uimassa, tai halutessasi voit myös laiskotella ja loikoilla vain aurinkokannella. Sen jälkeen matka jatkuu kohti pientä ja rauhallista Marathin kylää, jossa voit kierrellä omin päin ja nauttia viehättävän kylän tunnelmasta. Tai suunnista rannalle uimaan. Rannalla voit myös halutessasi syödä lounaan, osta vaikka lihaa, ranskalaisia ja salaattia. Tarjolla on myös lapsille sopivia vaihtoehtoja, kuten pizzaa, pastaa ja voileipiä. Paluumatkalla ohitamme NATOn tukikohdan. Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä muutamia niistä suurista sota-aluksista, jotka yleensä ovat satamassa. Matkan aikana voit nauttia kylmän drinkin tai virvoitusjuoman, joita on myytävänä veneen baarissa.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ateriat ja juomat: Ateriat ja juomat eivät sisälly, mutta voit ostaa ruokaa ja juomaa sekä laivalla että rannalla. Hyvä ottaa mukaan: Uimavarusteet, aurinkovoidetta ja hieman käteistä rahaa. Kesto: Kokopäiväretki, n. klo 10.00–17.00. Opastus: Skandinaavinen opastus. Pukeutuminen: Rennot ja mukavat vaatteet Rennot vaatteet - mielellään merirosvotyyliset!

Aikuiset n. 44
Lapset n. 15
Valuutta EUR