Elafonissi – kan bestilles hjemmefra

Heldagsutflukt med buss til Elafonissi – kanskje Hellas' vakreste strand sørvest på Kreta. Entreer, mat og drikke er ikke inkludert.

Den innbydende lagunen har krystallklart vann og er perfekt for avslapning, soling, bading og snorkling. Ferden hit går gjennom et storslagent landskap langs Lefka Ori-massivets imponerende fjellvegger. Vi passerer små landsbyer og sletter med olivenlunder og vindrue-, appelsin- og sitronplantasjer. Det blir et kort stopp i landsbyen Elos, der man kan kjøpe noe å spise eller drikke. Deretter fortsetter vi langs svingete veier gjennom dype grønne daler før vi etter hvert kommer frem til det myteomspunnede Elafonissi. Fargekontrasten mellom den rosaskimrende sandstranden og det turkisblå havet gjør dette til en av Kretas desidert vakreste strender. Utenfor den langgrunne lagunen ligger det en liten øy som man kan vasse til via et korallrev. Her blir vi hele dagen for å slappe av og nyte solen, havet og den hvite, silkemyke sanden. Halvveis på hjemveien gjør vi et stopp ved en vakker ravine der det blir anledning til å ta en kaffe eller en kald forfriskning mens vi nyter utsikten.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt. Måltider og drikke: Ingen måltider eller drikke inkludert. Entré: Er ikke inkludert. Lurt å ta med: Badetøy, håndkle, vannflaske, solhatt og solkrem. Tid: Dagsutflukt, fra ca. kl. 07.30-17.30. Guide: Skandinavisk guide. Antrekk: Lette, behagelige klær og badetøy.

Ca. pris voksen 40
Ca. pris barn 18
Valuta EUR