Gramvoussa & Balos: The Blue Lagoon – kan bestilles hjemmefra

Vi besøker den herlige stranden på øya Gramvousa og Balos-lagunen med sitt turkisblå vann. Måltider og drikke er ikke inkludert.

Vi reiser med båt fra Kissamos havn og opp langs kysten, som i løpet av tusenvis av år er formet av naturen, til den herlige stranden på øya Imeri Gramvousa. Vi stopper på stranden og vi får tid til å gå opp til den venetianske borgen som er en av de tre best bevarte på Kreta. På slutten av 1800-tallet bodde det pirater på halvøya. Utsikten herfra slår det meste! Vi får også tid til å nyte solen og ta et bad. Vi reiser så videre til Balos-lagunen med sitt turkise vann. Havet, fjellene og å bade i det krystallklare lagunevannet byr på en herlig ferieopplevelse. I løpet av dagen er det mulig å få kjøpt lunsj, drikke og iskrem på båten. Parasoller kan leies.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille hjemmefra før du reiser, enten samtidig som du bestille reisen, eller via Min side. Måltider og drikke: Lunsj, drikke og iskrem fås kjøpt på båten. Entré: Inngangsbillett til Gramvoussa-fortet er ikke inkludert. Betales til Vings reiseleder på bussen. 1 euro/person. Lurt å ta med: Gode sko til å gå i, badetøy og vannflaske. Tid: Heldagsutflukt, ca. kl. 08.30–18.00. Guide: Skandinavisktalende guide. Antrekk: Lette, behagelige klær.

Ca. pris voksen 46
Ca. pris barn 18
Valuta EUR