Daily Boat Trip – kan bestilles hjemmefra

Nå kan du bli med på en båtutflukt som blir et minne for livet. Det blir en tur med sol, bad og snorkling ved øya Theodorou. Lokal drikke om bord er inkludert. Transport til og fra havnen kommer i tillegg.

Hver dag går vår "Daily Boat Trip" fra Platanias havn og setter kurs mot øya Theodorou. Her går båten rundt øya og forhåpentligvis kan vi se øyas eneste innbyggere, nemlig Kri kri-geitene, som kun finnes på tre av øyene. Øya er beskyttet som et naturreservat og det er kun mulig å gå i land en dag i året, nemlig 08. juni. Man kan også svømme og snorkle ved øya – dette er også en av dagens viktigste aktiviteter. Det finnes nesten ingen grense for hva kapteinen og hans mannskap kan finne på havbunnen og alt vises frem, til stor begeistring. På bunnen ligger kjente flyvrak fra andre verdenskrig. De styrtet mellom 1941 og 1944 og du får selv muligheten til å snorkle ved flyvrakene. Dagens tema er som sagt sol og bad, og du kan låne både snorkel, maske og svømmeføtter.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt. Mat og drikke: Om bord på båten blir man budt på lokal drikke. Tid: Halvdagsutflukt. Utflukten går to ganger om dagen, kl. 13.00-16.00 og 17.00 til solnedgang. Guide: Engelsktalende guide. Kjekt å vite: Ta med badetøy, håndkle, skift og penger. Du kan låne snorkleutstyr og svømmeføtter om bord. Øvrig: Utflukten starter i havnen i Platanias. Du må selv organisere og betale for transport til og fra havnen. Det er enklest å ta lokalbussen.

Ca. pris voksen 24
Ca. pris barn 14
Valuta EUR