Souda Pirate Cruise – kan bestille hjemmefra

Bli med på en herlig heldagsutflukt med soling og bading i den berømte Soudabukten. Bukten er en av Europas største, og er over 270 meter dyp. Mat og drikke er ikke inkludert.

En dag i piratenes tegn! Vi blir hentet med buss og kjøres til havnen i Souda hvor båtturen begynner. Vi kjører forbi Aptera-festningen, og fortsetter mot neste stopp, hvor vi kaster anker for å bade. Foretrekker du heller å ligge og late deg på soldekket er det fritt fram for det. Turen fortsetter mot det lille stedet Marathi. Her kan de som vil gå en tur rundt i den hyggelige landsbyen, eller sole seg og bade ved stranden. På stranden er det mulig å kjøpe lunsj, for eksempel kjøttretter, pommes frites og salater. De har i tillegg barnevennlige alternativ som pizza, pasta og sandwicher. På hjemveien kjører vi forbi NATO-basen. Her er det mulig å se noen av de enorme militærfartøyene som vanligvis ligger til kais. Det er salg av drikkevarer i baren om bord.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise. Mat og drikke: Ingen måltider er inkludert. Det er mulig å kjøpe mat om bord og på stranden. Tid: Heldagsutflukt, ca. kl. 10.00–17.00. Guide: Skandinavisktalende guide. Lurt å ta med: Badetøy og håndkle. Avslappet klesstil – gjerne piratklær!

Ca. pris voksen 44
Ca. pris barn 15
Valuta EUR