En smak av Kreta – kan bestilles hjemmefra

Bli med på en halvdagsutflukt med buss gjennom Kretas imponerende landskap og kultur. Du får også lære mer om greske spesialiteter, som olivenolje og vin. Måltider og drikke er ikke inkludert.

Kreta er kjent for oliventrærne som gir næring og livskraft til hele øyas befolkning. Olivenene er av utmerket kvalitet og sies å skulle kunne øke livslengden betraktelig. Dagen er viet til greske spesialiteter. Første stopp er Anoskeli og deres økologiske olivenfabrikk. Her får vi vite mer om hvordan olivenoljen fremstilles og behandles. Opplevelsen krydres med litt prøvesmaking. Vi besøker også Kretas eldste oliventre i byen Voues. Treet regnes for å være mer enn 3 000 år gammelt. Vi spaserer også gjennom skogens appelsintrær til Agios Atefanou-kirken, der guiden forteller mer om kirken og du får vite mer om det greske hverdagslivet. Sist, men ikke minst, besøker vi Karavitakis vinfabrikk som fremstiller noen av Kretas beste viner. Her får vi en guidet omvisning, og det blir selvfølgelig anledning til prøvesmaking og kjøp av vin. Rekkefølgen på stoppene kan variere fra gang til gang, avhengig av for eksempel trafikk og andre grupper som er på besøk i vin- og olivenfabrikken.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt. Mat og drikke: Mat og drikke er ikke inkludert. Inngang: 3,50 i tillegg på vingården og 1 euro på olivenfabrikken, Betales på stedet. Tid: Halvdagsutflukt, ca. 07.30-13.00. Guide: Skandinavisk guide. Bekledning: Lette klær. Lurt å ta med: Gode sko og vannflaske

Ca. pris voksen 30
Ca. pris barn 15
Valuta EUR