Gramvoussa & Balos "The Blue Lagoon" - kan bokas hemifrån

Vi besöker den härliga stranden på ön Gramvoussa och Balos-lagunen med sitt turkosblå vatten. Måltider och dryck ingår inte.

Vi åker med båt från Kissamos hamn genom ett kustlandskap format av naturen under tusentals år, till den härliga stranden på ön Imeri Gramvoussa. Här gör vi ett strandstopp och det finns möjlighet att vandra upp till den venetianska borgen, som är en av de tre bäst bevarade på Kreta. På ön bodde det pirater under senare delen av 1800-talet! Utsikten härifrån slår det mesta. Det finns även tid för sol och bad. Vi åker sedan vidare till Balos-lagunen med turkosblått vatten. Havet, bergen och det kristallklara lagunvattnet ger en upplevelse som dröjer sig kvar länge! Under dagen finns det möjlighet att köpa lunch, drycker och glass ombord. Parasoller finns att hyra.

Boka hemifrån: Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”. Måltider och dryck: Lunch, drycker och glass finns att köpa på båten. Entré: Entré till besöket vid Gramvoussa-fortet ingår inte, betalas direkt på bussen till Vingvärden. 1 euro per person. Bra att ta med: Bra skor att promenera i samt badkläder. Vattenflaska. Tid: Heldag, från ca kl. 08.30-18.00. Färdledning: Skandinavisktalande guide. Klädsel: Lätta och bekväma kläder.

Ca pris vuxen 46
Ca pris barn 18
Valuta EUR