Souda Pirate Cruise - kan bokas hemifrån

Följ med på en härlig heldagsutflykt med sol och bad i den berömda Soudabukten. Bukten är en av Europas största, och mer än 270 meter djup. Måltider och dryck ingår inte.

Dagen går i piraternas tecken. Vi blir hämtade med buss och körs till hamnen i Souda där turen inleds. Vi åker förbi Aptera-fästningen och fortsätter mot vårt första stopp, då vi kastar ankare för att bada - vill man hellre ligga och lata sig på soldäck är det här ett perfekt tillfälle att göra det. Sedan fortsätter vi turen mot den lilla lugna byn Marathi. Här får vi möjlighet att promenera runt på egen hand i den mysiga byn, eller sola och bada på stranden. På stranden kan den som vill även köpa lunch, som till exempel kött, pommes frites och sallader. Det finns även barnvänligare alternativ som pizza, pasta och smörgåsar. På vägen hem åker vi förbi NATO-basen. Här får vi chans att se några av de stora militärskepp som brukar ligga i hamnen. Samtidigt kan vi njuta av en drink eller läskedryck, som kan köpas i baren på båten.

Boka hemifrån: Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”. Mat och dryck: Inga måltider ingår, finns att köpa ombord och på stranden. Tid: Heldag, ca kl. 10.00–17.00. Färdledning: Skandinavisktalande guide. Bra att ta med: Badkläder och handduk. Avslappnad klädsel - gärna i piratstil!

Ca pris vuxen 44
Ca pris barn 15
Valuta EUR